Мирин, кулінарне вино, для приготування, Клас А Taste Taipei, 20л, Ч

Код: Ч
Описание
2 821 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Условия оплаты и доставки
Контактная информация
Адрес: Украина, Киевская обл., ул. Белогородская 51, Боярка
Написать компании

Описание

Рисовий соус Мирин - це один з головних секретів японських кулінарів, і додають його майже в усі супи і більш складні соуси. За старих часів так називали жіночу версію саке, але вже починаючи з 19 століття неміцне солодкувате вино з рису стали використовувати виключно як приправу. Виготовляють Мирин лише з певних сортів рису, мають досить приємний смак. Під час бродіння з цукром його доводять лише до певного рівня солодощі, щоб отримати кулінарний інгредієнт, а не повноцінний алкогольний напій.

В японській кухні часто зустрічаються страви з морепродуктів, і Мирин є чудовим доповненням до риби і креветці. Він не тільки ідеально поєднується з ними, але і знезаражує, нейтралізує бактерії і паразитів. Страви, доповнені рисовим соусом, краще засвоюються організмом. Цей продукт прискорює обмін речовин, а також підвищує тонус організму.

Мирин, кулінарне вино, для приготування, Клас А Taste Taipei, 20л, Ч

Отзывы

Пока нет отзывов
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх