Цукор Кокосовий, Органічний, Health Link, 250г, Ме

ОписаниеПодобные товары
527 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Условия оплаты и доставки
Контактная информация
Адрес: Украина, Киевская обл., ул. Белогородская 51, Боярка
Написать компании

Описание

Кокосовий цукор виробляється з соку зрізаних квітів нирок кокоса. Має тонкий солодкий смак з відтінком карамелі. Він схожий зі смаком коричневого цукру. Але слід зауважити, він солодший. Тому, використовуючи кокосовий цукор в чай або каву, рекомендуємо зменшити кількість цукру в два рази (в порівнянні зі звичайним цукром).

Органічний цукор, збагачений поживними речовинами. Менш калорійний, ніж білий.

Кокосовий цукор активно використовують в правильному і здоровому харчуванні через його низького глікемічного індексу. Кокосовий цукор - продукт, одержуваний з кокосових квітів. Бутони на пальмах надрізають і вішають під ними чани. Зібраний нектар піддається неодноразовому нагрівання і випаровуванню. Затверділа маса ділиться на бруски, упаковується і надходить у продаж. Особливості Даний процес виключає використання техніки і є виключно ручним; Кокосовий цукор являє собою органічний продукт з низьким глікемічним індексом; Містить вітаміни групи В, калій, залізо, цинк і магній, амінокислоти і антиоксиданти.

Натуральний підсолоджувач з соку тропічних кокосових пальм традиційно проводиться на територіях Шрі-Ланки, Індії, Індонезії, Філіппін і Мальдівських островів. Для схуднення Природно, так як такий тропічний підсолоджувач має значну калорійністю, то він відповідно підвищить загальну калорійність вживаних страв. Якщо вживати такий цукор в кількостях рівних або менших кількості раніше споживаного білого рафінаду, то буде відзначена позитивна динаміка у втраті ваги завдяки більш низькому глікемічним індексом. Як відомо, чим нижче цей показник, тим довше не повернеться голод після прийому їжі.


У кулінарії Найчастіше цей продукт використовується для приготування солодощів, десертів і випічки, роблячи смак страв яскравіше і надаючи їм новий формат. Крему, глазур, начинки - все те, де ми використовуємо звичайний цукор, може бути приготовлено за участю кокосового. Пропорції зазвичай залишаються тими ж, так як за ступенем солодощі і насиченості тропічний аналог нітрохи не поступається звичайному варіанту.


при діабеті Глікемічний індекс практично в два рази нижче відповідного показника у звичайного рафінаду, а за ступенем солодощі тропічний підсолоджувач нічим не поступається традиційному рафінаду. Такий продукт не викликає гіперглікемії, а значить рекомендований для раціону людей, які страждають на цукровий діабет.

Цукор Кокосовий, Органічний, Health Link, 250г, Ме

Отзывы

Пока нет отзывов
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх