Соєва спаржа, Фучжу, 500г, Ч

Код: 6912977000157
Описание
155 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Условия оплаты и доставки
Контактная информация
Адрес: Украина, Киевская обл., ул. Белогородская 51, Боярка
Написать компании

Описание

Все частіше в нашій країні стає більш популярним салат по-корейськи з спаржі. Що ж це за продукт і чим він корисний? Спаржа є білковий концентрат з соєвого молока. Соєве молоко кип'ятиться, внаслідок чого на поверхні утворюється плівка, яка називається фупі. Утворену при цьому плівку знімають і підвішують, при цьому вона набуває волокнисту структуру. Це і є спаржа, яку ми так любимо. Як відомо, вона містить багато білка, тому є цінним продуктом для вегетаріанців. Можна використовувати її і в пісному меню при дефіциті білка в їжі.

Спаржа відома своїми позитивними властивостями. Одне з головних якостей-різноманітність вітамінів в її складі. По-перше, вітаміни групи В. По-друге, вітаміни А і С, а також мікроелементи: калій, натрій, цинк, магній. Крім того, вона містить поліненасичені жирні кислоти, які беруть участь в обміні речовин. Це важливо для тих, хто схильний до серцево-судинних захворювань.

По-третє, низька калорійність спаржі- вона становить 230 ккал. Велику цінність становлять білки до 45г. Вуглеводів і жирів в ній дуже мало. Вона широко застосовується для профілактики остеопорозу, ішемічної хвороби серця і інший серцево-судинної патології, а також в лікуванні і профілактиці онкологічних захворювань.

Так само як багато інших рослинні продукти, спаржа містить величезну кількість клітковини, що поліпшує моторику кишечника. І як відомо, харчові волокна виводять з організму різні токсини. Хочеться різноманітності в раціоні? Тоді спаржа саме для вас! Її можна смажити, варити або зробити смачний овочевий салат. Все залежить від того, як підкаже вам ваша фантазія! Спаржу можна використовувати для приготування других страв і закусок. Це чудовий продукт для справжніх гурманів і цінителів незвичайного смаку.

Отже, максимум смаку, наявність вітамінів і багато корисних властивостей-все це спаржа! Трохи про виробництво: після просочування свіжої сої її піддають дефібрінірованію, фільтруючи вичавки соєвого сиру. Одночасно проводиться соєве молоко. Потім соєве молоко піддається кип'ятіння. На поверхні утворюється тверда прошарок з високим вмістом жиру. Цей прошарок і є фупі. Спеціальне обладнання знімає і підвішує цю плёнку. Снятую прошарок можна відразу ж вживати в їжу або засушити. Соєва спаржа, вищий сорт. Китай

Соєва спаржа, Фучжу, 500г, Ч

Отзывы

Пока нет отзывов
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх