Паста бобова, солодка, Адзукі (Хун Доу Ша), Анко, 500г пл / пак, Ча

Описание
217 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Контактная информация
Адрес: Украина, Киевская обл., ул. Белогородская 51, Боярка
Написать компании

Описание

Солодка бобова паста використовується для приготування різних десертів і випічки. Паста може додаватися в тісто, а так само використовуватися в якості начинки. Квасоля адзуки використовується в десертах паназаітской кухні, при приготуванні солодких супів і соусів. Квасоля адзуки відрізняється від звичайної червоної квасолі більш витягнутою формою і розміром бобів (не більше 5 мм). Але гравное відмінність - смак! Адзукі за смаком нагадує шоколад і містить в рази більше цукрів, ніж червона квасоля, тому основна її застосування - японські десерти, китайські булочки, солодкі супи. Втім, квасоля адзуки також прекрасно поєднується з яловичиною, курятиною, бараниною. Квасоля адзуки багата вітамінами і мікроелеметамі - магнієм, який бере участь в роботі серця; - цинком, який необхідний для росту хвостиків у сперматозоїдів. Завдяки хвостиком чоловічі статеві клітини можуть рухатися, а представники сильної статі - мати дітей. - вітаміном В12 (ціанокобаламін), який регулює процес дозрівання еритроцитів, бере участь у формуванні оболонок нервів; - вітаміном В9 (фолієва кислота), який захищає ДНК від пошкоджень, не дає розвиватися раковим клітинам. Квасоля адзуки містить дуже мало жирів (приблизно 1,5 г на 100 г).П'єдестал пошани. Чемпіон за змістом вітаміну В9 1. Квасоля адзуки (620 мкг на 100 г) 2. Чорна квасоля (440 мкг на 100 г) 3. Біла квасоля (390 мкг на 100 г) Як вибрати аздукі Квасоля адзуки - маленька квасоля розміром 5 мм. Біла смужка на квасолі - це маленький паросток, в якому міститься дуже багато корисних речовин. При покупці не забувайте звернути увагу на термін придатності і чистоту продукту. Як зберігати адзукі Покласти в щільно закривається скляну або керамічну банку, і зберігати до року в темному сухому місці. Як готувати адзуки Квасоля адзуки не вимагає замочування перед приготуванням. Варити квасолю адзуки протягом 40 хвилин. При варінні квасолі зберігаються майже всі корисні речовини, що містяться в ній. Відомі кілька видів адзуки: біла, сіра, чорна. Однак активніше в цього використовується в кулінарних цілях саме червона адзукі.

Отзывы

Пока нет отзывов
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх