Агар-агар білий очищений 25г Дж

Описание
155 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Контактная информация
Адрес: Украина, Киевская обл., ул. Белогородская 51, Боярка
Написать компании

Описание

Агар-агар є рослинним замінником желатину, одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.), Які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець.За якістю агар підрозділяється на два сорти:вищий - колір білий або світло-жовтий, допускається злегка сіруватий відтінок;перший - колір від жовтого до темно-жовтого. Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних і рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду, а також при освітленні соків. Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. Порошок агар-агар розчиняють в будь-якої рідини, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набрякнути. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки і на закінчення остуджують блюдо при кімнатній температурі або в холодильнику. Желатин і агар-агар взаємозамінні в співвідношенні агар: желатин - 1: 4. (1/2 чайн.ложкі агару = 2 чайн.ложкі желатину).

Отзывы

Пока нет отзывов
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх